Heb je last van psychische klachten zoals bijvoorbeeld somberheid en/of angst maar durf je niet naar de huisarts of psycholoog? Meld je dan nu gratis aan.

Om je anoniem aan te melden vul je een korte vragenlijst in door op de knop hieronder te klikken. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld wordt je aanmelding verwerkt. Er wordt contact met je opgenomen op het door jou opgegeven e-mailadres. Let hierbij op dat deze uitnodiging mogelijk in je spam box terecht komt.

Hoe werkt het?

De behandeling volg je volledig online door chatsessies, een online behandelmodule en opdrachten. Een vaste psycholoog begeleidt je tijdens de behandeling. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat een begeleide online behandeling even effectief kan zijn als behandeling op locatie. De behandeling duurt meestal ongeveer 6 tot 14 weken.

Voor wie?

De anonieme psychische hulp is voor mensen van 18 jaar en ouder die last hebben van: - Piekeren - Paniekaanvallen - Somberheid - Angst voor sociale situaties - Geen 'nee' durven zeggen - Zelfbeeld - Verwerking - Stress - Eenzaamheid - Slaapproblemen

Gratis

De behandeling wordt vergoed vanuit subsidie van Zorginstituut Nederland. Er zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Je zorgverzekering wordt niet aangesproken.

Nickname

Je kunt gebruik maken van een zelfbedachte Nickname. Je kunt er ook voor kiezen een nieuw e-mailadres aan te maken met je zelfbedachte Nickname.

Privacy

Het is mogelijk deze website geheim te houden door je ‘incognito modus’ in te schakelen, waardoor je bezoek niet meer te achterhalen is. Als je dit niet hebt ingeschakeld kun je ook achteraf je browsegeschiedenis verwijderen.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over de anonieme hulp kun je terecht bij anoniem@fortagroep.nl
Bekijk hier onze algemene voorwaarden anonieme hulp

Anonieme hulp in de media

Beluister nu het interview over anonieme hulp op radio Rijnmond:
https://www.rijnmond.nl/nieuws/191077/Anonieme-hulp-in-ggz-moet-drempel-verlagen

Andere problemen

Voor anonieme behandeling van andere problemen kun je terecht bij: