string(16) "werken-bij-forta" werken bij forta - FortaGroep

Werken bij de FortaGroep

De FortaGroep is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten. Vanuit servicegerichte praktijken bieden enthousiaste psychologen en psychiaters behandeling voor volwassenen, jongeren en kinderen. De FortaGroep onderscheidt zich door haar snelheid in dienstverlening en transparantie naar cliënten. Wij werken servicegericht veelal vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch referentiekader.

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste Basispsychologen, GZ-Psychologen, Klinisch Psychologen en Psychotherapeuten voor de behandeling van volwassenen en kind & jeugd.

Stage bij de FortaGroep

Bij de FortaGroep bieden we mogelijkheden om ervaring op te doen binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Als wij binnen de FortaGroep een stageplaats beschikbaar hebben, vind je een stagevacature in het vacatureoverzicht. Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde psychologen.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden binnen de FortaGroep? Voor direct persoonlijk contact of nadere informatie kunt u contact opnemen met onze recruiter.

Vivianne is bereikbaar op 06-36220531 en v.janson@fortagroep.nl