string(16) "werken-bij-forta" werken bij forta - FortaGroep

Werken en/of stage bij de FortaGroep

Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen, jongeren en kinderen. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Onze teams zijn gemiddeld genomen klein en waarderen eigen initiatief. Er is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk! 

Ben jij als (toekomstige) zorgprofessional benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de huidige vacatures. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste POH-GGZ medewerkers, basispsychologen, gz-psychologen, klinisch pychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Geen passende vacature gevonden? Voel je vrij om je ambities en wensen met ons te bespreken! Klik hier om je wensen achter te laten. 

Meer weten?

Voor direct persoonlijk contact of nadere informatie maakt onze collega Vivianne graag kennis met jou! Zij is bereikbaar op 06-36220531 en janson@forta.nl